NaslovnicaVijestiHNS ima pobjednički recept za PSG - evo kako da osvoje LP!

HNS ima pobjednički recept za PSG – evo kako da osvoje LP!

PSG je poražen u finalu Lige prvaka od Bayerna (0:1), a prebogatog vlasnika pariskog kluba Nassera Al-Khelaifija zasigurno frustrira činjenica da ni ovaj put nisu uspjeli da se domognu toliko željenog naslova prvaka Europe, iako su ove godine bili najbliži tome.

Činjenica da Paris Saint-Germain ni devet godina od početka ogromnih ulaganja nije uspio da dođe do trofeja Lige prvaka, iako su sada bili najbliži, mnoge je navela da zbijaju šale na račun francuskog kluba, a tom zovu nisu odoljeli ni ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Na službenom Twitter profilu hrvatske kuće nogometa osvanuo je tvit u kojem nude pibjednički recept Paris Saint-Germainu – a to je da u predstojećem prijelaznom roku angažuju nekog hrvatskog igrača.

Ovu poruku potkrijepili su podatkom da je od 2013. svake godine tim koji u svojim redovima ima hrvatskog igrača, dolazio do naslova prvaka Europe. Serija je krenula od Mandžukića u Bayernu, Modrića u Realu, Rakitića u Barceloni, pa onda tri godine zaredom Modrić u Realu, Lovren u Liverpoolu i sada Perišić u Bayernu.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!