NaslovnicaVijestiHoće li Dinamo danas osvojiti naslov prvaka? Ovo je mogući scenarij koji...

Hoće li Dinamo danas osvojiti naslov prvaka? Ovo je mogući scenarij koji bi večeras mogao donijeti slavlje na Maksimiru

Danas u 19:30 sati, nogometaši Dinama će odigrati utakmicu 34. kola SuperSport HNL-a protiv Osijeka na stadionu u Maksimiru. Teoretski, ova utakmica bi mogla odlučiti tko će biti novi prvak Hrvatske u nogometu. Da bi se to dogodilo, Dinamu su potrebna dva ključna čimbenika.

Pred nama su još samo tri kola do kraja sezone, a Dinamo ulazi u današnju utakmicu s prednošću od četiri boda ispred Rijeke, koja je trenutno drugoplasirana. Glavni konkurenti zagrebačkog kluba ove sezone odigrat će svoju gostujuću utakmicu protiv Varaždina ranije, u 17 sati.

Ukoliko momčad Željka Sopića ne uspije pobijediti, Dinamo će imati potpunu kontrolu nad situacijom. S osvojena tri nova boda u slučaju pobjede, imao bi ili sedam bodova više od Rijeke (ako Rijeka izgubi) ili prednost od šest bodova (ako Rijeka odigra neriješeno).

Rijeka ne može doseći obje prednosti. Jedna je matematička, a druga proizlazi iz boljeg omjera Dinama u susretima s Rijekom ove sezone. U četiri ligaške utakmice ove sezone, Dinamo je tri puta pobijedio Rijeku i jednom odigrao neriješeno.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!