NaslovnicaVijestiHoće li Tudor napustiti Lazio? Sportski direktor kluba otkriva detalje

Hoće li Tudor napustiti Lazio? Sportski direktor kluba otkriva detalje

Igor Tudor preuzeo je Lazio u ožujku nakon što su predsjednik kluba Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani zajednički donijeli odluku o njegovom dolasku u rimski klub. Fabiani je potvrdio tu informaciju te prokomentirao glasine o mogućem odlasku Tudora nakon završetka aktualne sezone, unatoč ugovoru koji ima i za sljedeću sezonu.

Nedavni članak u Corriere dello Sportu ističe da je Tudor došao s ciljem uspostavljanja reda u svlačionici, koja je bila obavijena vrlo negativnom atmosferom tijekom posljednjih tjedana pod Maurizijem Sarrijem.

Tudor je to uspio postići samo privremeno, dok je zapravo više riječ o tome da su igrači bili zadovoljni što Sarri više nije trener. “Buntovno ponašanje u svlačionici se nastavlja”, navodi se u tekstu. Fabiani je dao sljedeći komentar:

“Čujem da bi Tudor mogao otići na kraju sezone. Ima ugovor za sljedeću godinu i planiramo našu budućnost s njim. Ciklusi se otvaraju i zatvaraju. Naš prošli zatvoren je sa Sarrijem, a sad se otvara novi s mladim igračima koji imaju međunarodno iskustvo. Ne želim igrače starije od 30 godina, osim ako su sjajna prilika. Želimo slijediti model Feyenoorda i Bayera.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!