NaslovnicaVijestiHoward Webb otkrio kako se kaje što je dosudio penal za Manchester...

Howard Webb otkrio kako se kaje što je dosudio penal za Manchester United 2009. godine!

Howard Webb je sudac koji jednom nije pokazao crveni igraču koji je udario drugog igrača nogom u prsa tijekom finala Svjetskog prvenstva, ali Englez je otkrio da mu je najviše žao što je dosudio penal Manchester Unitedu.

Howard Webb otkrio

Glavni sudac, koji je optužen da je bio pristran u Unitedovu korist tijekom svoje karijere, bio je zadužen za poznatu utakmicu u kojoj su se igrači Sir Alex Fergusona našli na gubitničkoj strani kada su gubili 2-0 protiv Tottenhama kod kuće.

United je u toj utakmici napravio preokret i pobijedio sa 5-2 na kraju sa kontraverznim kaznenim udarcem, kada je Michael Carrick srušen od strane Heurelho Gomesa, a Webb je otkrio da je to jedina odluka koju bi želio promijeniti.

“Ona koja se ističe je ona u kojoj znam da sam pogriješio”, rekao je 48-godišnjak. “Bila je to utakmica Premier lige na Old Traffordu – Manchester United protiv Tottenhama 2009. godine.”

“Prvo sam mogao vidjeti kako je Carrick stigao, a onda se vratar zakucao u njega. To je zaista bila jednostavna odluka. Očekivao sam uobičajenu navalu igrača, a ne izgled apsolutnog zaprepaštanja i čuđenja i nevjerstva u pogledu Gomesa. Bilo je očito u roku od nekoliko sekundi da sam pogriješno donio odluku.”

“Preostala mi je odluka koju sam donio, bez ikakvih neovisnih dokaza da sam pogriješio, osim tog ružnog osjećaja u stomaku. Samo sam se nadao da će Ronaldo promašiti penal, ali on to nije učinio.”

Bez VAR-a koji bi pomogao u suzbijanju ovakvih situacija, penal je izveden. Ronaldo je postigao pogodak i u drugom poluvremenu su izdominirali.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!