NaslovnicaVijestiHRABRO I SAMOUVJERENO: Zvijezda Ajaxa poslala upozorenje za Ronalda i suigrače

HRABRO I SAMOUVJERENO: Zvijezda Ajaxa poslala upozorenje za Ronalda i suigrače

Europski klupski nogomet dobit će novog vladara. Nakon tri uzastopna naslova, Real Madrid nije više u konkurenciji a u osmini finala nadigrali su ih mladići iz Ajaxa koji žele doći do kraja ovog takmičenja.

Nizozemci su kao i obično sa mladim i iznimno talentiranim timom, prikupili simpatije kod neutralne publike. I u utakmici s Juventusom, većina navijača će biti naklonjena ka Ajaxu, koji ni u kojem slučaju nije bez šansi za polufinale.

Transfer glasine: United želi veznjaka PSG-a, Sterling bi mogao napustiti City, Cutrone na meti velikih klubova

Ajax je dosad četiri puta pobijedio u Europi – tri puta početkom sedamdesetih i u sezoni1994/95., kada je Louis van Gaal odveo izvrsnu generaciju na vrh Evrope. U Beču su savladali Milan a iduće sezonem zanimljivo, poraženi su upravo protiv Juventusa.

Senzacija iz Amsterdama ponovno je došla do vrha Evrope, a ekipa Juventusa s Cristianom Ronaldom na čelu je u četvrtfinalu na papir favorit. Nakon izvlačenja, zvijezda u usponu svjetskog nogometa, Frenkie de Jong, rekao je kako se u Ajaxu neće predati.

“Juventus je favorit, Talijani su bili odlični na uzvratu s Atleticom, igrali su vrlo agresivno, i vjerojatno su vrlo zadovoljni što su izvukli Ajax. Ali neka pogledaju kako igramo i neće im pasti na pamet, da nas podcjenjuju ” rekao je De Jong.

Mladi nogometaš, jedan od najtalentiranijih na svijetu, iznimno je sretan što ima priliku igrati protiv Ronalda. “Kad sam imao 10 ili 11 godina, on je već bio jedan od najboljih igrača na svijetu, a sada ću igrati protiv njega, što je sjajan osjećaj”, rekao je de Jong.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!