NaslovnicaVijestiHrvatska ipak u Splitu

Hrvatska ipak u Splitu

Očigledno da se vijesti oko domaćinstva utakmice Hrvatska – Italija mijenjaju iz dana u dan. Pa tako nakon jučerašnje odluke kako Split neće biti domaćin nakon što je UEFA kaznila Hrvatsku igranjem pred praznim tribinama, danas je ponovno Split  potvrđen kao domaćin, pa se nadamo kako je to konačna i službena odluka.

Poljud

Na današnjem novom sastanku HNS i predstavnika Hajduka u Zadru dogovoreno je kako će HNS preuzeti na sebe troškove organiziranja utakmice, te kako će zakupiti stadion Poljud sa svim ostalim popratnim službama. HNS će se potruditi kako bi reprezentacija bila što bliže građanima Splita i Dalmacije za vrijeme svog boravka u gradu podno Marijana, također je dogovoreno kako će se već planirana utakmica s Bugarskom svakako odigrati u Splitu.

S druge strane predsjednik HNS-a Davor Šuker još je jednom demantirao kako je znao za kaznu koju će UEFA uputiti HNS-u i najavio kako će učiniti sve kako bi ublažio kaznu i omogućio navijačima da uživo gledaju već Italiju na Poljudu. Bilo je naravno riječi o mogućim budućim kaznama u slučaju ponavljanja istih incidenata na sljedećim utakmicama Hrvatske reprezentacije. HNS je pozvao sve da ne ponavljaju incidente, odnosno da ne uzvikuju parole zbog kojih je UEFA kaznila HNS na sljedećim utakmicama, jer bi posljedice u budućnosti mogle biti puno teže po hrvatski nogomet.

Za kraj napomenimo kako su HNS i Hajduk dogovorili novi sastanak za 10. svibnja kada će pokušati riješiti sve probleme i neslaganja koja su se našla između njih.

[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!