NaslovnicaVijestiHrvatska je na kladionicama uvjerljivi favorit za pobjedu na Eurosongu, Izrael u...

Hrvatska je na kladionicama uvjerljivi favorit za pobjedu na Eurosongu, Izrael u padu

Baby Lasagna je uvjerljivi favorit za večerašnju pobjedu na Eurosongu. Prema kladionicama, naš predstavnik ima 42 posto izgleda za osvajanje prvog mjesta. Na drugom mjestu, s značajnim zaostatkom je predstavnica Izraela, dok treće mjesto zauzima Švicarska.

U ranim poslijepodnevnim satima petka, Izraelka je u jednom trenutku dosegnula čak 26 posto, dok je Baby Lasagna pao na 37 posto, no kasnije su se stvari vratile na staro. Trenutni koeficijent za pobjedu Lasagne je malo manji od dva, što znači da klađenjem na njegovu pobjedu nećete moći udvostručiti ulog.

(Koeficijenti 11.5. u 13:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

U subotu ujutro, razlika između njih je čak 22 posto jer je Izraelka u međuvremenu pala na 20 posto šanse za pobjedu. Unatoč tome, Eden Golan i dalje predvodi na kladionicama u pogledu glasova publike. Kladioničarske kuće joj daju 44 posto izgleda da će osvojiti najviše glasova publike, dok naš Marko slijedi s 36 posto.

Do druge polufinalne večeri, glavni konkurent Baby Lasagni bio je švicarski predstavnik Nemo, no njegova izvedba očito nije impresionirala mnoge, jer su mu šanse za pobjedu naglo pale nakon toga. Dok je Švicarska doživjela pad, Izrael je nakon polufinala iznenada postao konkurentniji. Sve do prije tri ili četiri dana, šanse Izraelaca za pobjedu bile su oko dva posto, no danas su deset puta veće.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!