NaslovnicaVijestiHrvatska prijeti Srbiji: Evo što će se dogoditi ako Dinamo Zagreb prođe...

Hrvatska prijeti Srbiji: Evo što će se dogoditi ako Dinamo Zagreb prođe u polufinale!

Nogometaši zagrebačkog Dinama će osigurati status nosioca u play-offu za Ligu prvaka ako prođu u polufinale Europske lige. Nakon toga će povećati koeficijent hrvatskog nogometa iznad srpskog.

Hrvatska prijeti Srbiji

Tottenham je imao dva gola prednosti iz prve utakmice koja se igrala u Londonu, ali na Maksimiru su to uspjeli upropastiti, nakon što je Mislav Oršić postigao hat-trick za prolaz Dinama.

Protivnik Dinamo Zagreba u četvrtfinalu je španjolski Villarreal, saznali smo danas na ždrijebu koje se održalo u Nyonu u 13 sati.

I pored toga što su izvukli jednog od najboljih španjolskih klubova, Dinamo Zagreb ima realne šanse za prolazak dalje.

Međutim, Srbiji ne bi odgovarao prolazak Dinama u polufinale, jer bi time pogurali hrvatski nogomet preko srpskog.

Srpski klubovi su izborili poziciju da sljedeće sezone sa lijepim šansama pojuri na 15. mjesto na UEFA-inoj rang listi, što im daje pravo da pošalju dva učesnika u kvalifikacije Lige prvaka.

Srpska liga uu narednu sezonu ulazi na 16. mjestu na rang listi, a Hrvatska se trenutno nalazi na 18., ali sa vrlo malim zaostatkom od 0.475 bodova. Ako Dinamo prođe u daljnju fazu natjecanja, ostavio bi Srbiju iza sebe.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!