NaslovnicaVijestiHrvatska protiv Italije bez navijača, Split bez utakmice

Hrvatska protiv Italije bez navijača, Split bez utakmice

Postaje već ironično, ali utakmica između Hrvatske i Italije ipak se neće odigrati na splitskom Poljudu. Nakon što je Davor Šuker predsjednik HNS-a, nakon utakmice Rijeke i Dinama na iznenađenje svih ponudio Splitu domaćinstvo utakmice s Italijom, utakmica ipak neće biti odigrana u gradu pod Marijanom.

UEFA kaznila HNS

Nakon što su predstavnici HNS-a i Hajduka napokon sjeli za stol i dogovorili dvije kvalifikacijske utakmice u Dalmaciji (Italija, Bugarska), njihov dogovor je pao u vodu nakon što je UEFA priopćila kaznu zbog ne primjerenog navijanja na utakmici sa Norveškom.  Tako je UEFA donijela odluku da će zbog rasističkih povika i pirotehnike utakmica protiv Italije biti odigrana pred praznim tribinama, a uz to će HNS morati platiti i 55 tisuća eura kazne.

I dok su svi dužnosnici bilo politički, bilo sportski hvalili sjajnu atmosferu na Maksimiru, očigledno se ta ista atmosfera nije dojmila delgata UEFE. Na ovu odluku brzo su reagirali iz Splita, te su potvrdili kako se utakmica neće odigrati u Splitu, jer kako kažu bilo bi to ponižavanje navijača iz Dalmacije i Hercegovine koji naravno već sumnjaju kako je to sve bila predstava predsjednika HNS-a Davora Šukera, koji je po njima znao za ovu kaznu.

U ovom trenutku ne zna se gdje će se utakmica s Italijom odigrati, a svakako da će utakmica koja odlučuje o prvom mjestu u skupini biti odigrana u otužnoj atmosferi. Također biti će ovo i veliki hendikep hrvatskim reprezentativcima, koji će ostati bez podrške domaćih navijača u najvažnijoj kvalifikacijskoj utakmici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!