NaslovnicaVijestiHrvatski reprezentativac impresionirao Uniteda i Cityja: Francuzi ga spremni prodati!

Hrvatski reprezentativac impresionirao Uniteda i Cityja: Francuzi ga spremni prodati!

Francuski mediji pišu kako bi Marseille mogao biti prisiljen da proda neke svoje zvijezde zbog finansijskog fer-playa, a navodno je i jedan od tih igrača i Duje Ćaleta-Car.

Francuski mediji pišu kako ga prate Manchester United i Manchester City čiji su navodno skauti bili na nekim utakmicama Marseilla ove sezone.

Engleski skauti su navodno impresionirani kvalitetom Duje Ćaleta-Cara, koji u ovom trenutku ima samo 23 godine, te je u srpnju 2018. godine učestvovao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska stigla do finala.

Nakon toga je otišao u Marseille iz Salzburga za 19 milijuna eura.

U ovom trenutku prema zvaničnim podacima, Ćaleta-Car vrijedi 25 milijuna eura. On je odigrao 26 utakmica do sada ove sezone za Marseille, te je postigao jedan gol, te jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!