NaslovnicaVijestiHRVATSKI REPREZENTATIVAC U CHELSEAJU: Maurizio Sarri ga dovodi za 100 milijuna eura!

HRVATSKI REPREZENTATIVAC U CHELSEAJU: Maurizio Sarri ga dovodi za 100 milijuna eura!

Hrvatski reprezentativac u Chelseaju. Maurizio Sarri ga dovodi za 100 milijuna eura. Chelsea je dobio poticaj u transfer potrazi za Real Madridovom i Hrvatskom zvijezdom Mateom Kovaćićem, nakon što je igrač priznao kako želi napustiti Los Blancose ovog ljeta.

Hrvatski reprezentativac

To je prema pisanju Diario Gola, koji ističe da je finalist Svjetskog prvenstva izjavio kako želi osigurati transfer sa Santiago Bernabeua zbog nedostatka minutaže u prvoj postavi u glavnom gradu Španjolske.

Don Balon je u prošlosti objavio kako su Plavci oduševljeni sa potpisivanjem veznjaka i da je klub spreman platiti 89 milijuna funti, to jest 100 milijuna eura za njega.

[su_bet365_koeficijenti]

Potpisivanje veznjaka može biti mudar potez Chelseja nakon dolaska novog menadžera Maurizija Sarrija.

Talijanski stil igre zahtijeva da njegovi igrači, osobito njegovi veznjaci, pritisnu vrlo agresivno i visoko na terenu.

To bi moglo značiti da bi igrači poput Cesc Fabregasa, N’Golo Kantea i Jorginha mogli biti iscrpljeni kako sezona bude išla, što znači da bi igrač poput Kovačića na klupi pružio veliku prednost za Plavce.

[su_bet365_100bonus]

Prije svega, Kovačić je i dalje vrlo dobar igrač i po mišljenju nekih ljudi, Los Blancosi su ga nekoć nepravedno tretirali tijekom njegovog vremena u glavnom gradu Španjolske.

Potpisivanje Kovaćića bi bio veliki trnasfer za Plavce, nešto što se čini da je postalo i da će biti mnogo lakše nakon nedavnih vijesti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!