NaslovnicaVijestiHrvatski stoper Mario Vušković suspendiran na 2 godine zbog korištenja dopinga

Hrvatski stoper Mario Vušković suspendiran na 2 godine zbog korištenja dopinga

Mladi hrvatski nogometaš Mario Vušković (21), koji igra za HSV i mladu reprezentaciju Hrvatske, proglašen je krivim za korištenje dopinga na sudu Njemačkog nogometnog saveza u Frankfurtu. Nakon što su dva testa na doping bila pozitivna, Vušković je prošle godine suspendiran, a sada je dobio dvogodišnju kaznu suspenzije koju je potvrdio i njegov klub.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


“Kao rezultat postupka, sportski sud DFB-a je s dovoljnom sigurnošću uvjeren da su analize A i B uzoraka igračevog urina pokazale prisutnost egzogenog eritropoetina, skraćeno EPO-a. Riječ je o zabranjenoj tzv. nespecifičnoj tvari, što predstavlja kažnjivo kršenje antidopinških propisa DFB-a,” rekao je predsjednik sportskog suda DFB-a Oberholz.

Nakon što je osuđen za korištenje dopinga, Vušković i HSV odlučili su se žaliti na odluku. Ukoliko kazna ostane na snazi, mladi hrvatski reprezentativac neće moći igrati do 14. studenog 2024. godine. Podsjetimo, na trećem saslušanju pred sudom u Frankfurtu 17. ožujka, u urinu Vuškovića pronađena je zabranjena supstanca eritropoetin.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Real Madrid potvrdio prvo pojačanje za sljedeću sezonu

0
Real Madrid je potvrdio svoj prvi dolazni transfer za sljedeću sezonu. Fran Garcia, 23-godišnji lijevi bek, dolazi u klub sa Santiaga Bernabeua. Fran Garcia...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!