NaslovnicaVijestiHuligani Rome i Feyenoorda napravili su kaos u Tirani, a neredima se...

Huligani Rome i Feyenoorda napravili su kaos u Tirani, a neredima se pridružili i Albanci

Prema informacijama koje su se pojavile u kasnim satima u utorak, grupa sa više od 100 navijača nizozemskog kluba sukobila se s policijom.

U finalu Konferencijske lige večeras u Tirani (21 sat) odmjerit će snage talijanska Roma i nizozemski Feyenoord, a dan prije velike utakmice izbili su neredi u Tirani, gradu u kojem će se održati susret spomenutih momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema informacijama koje su se pojavile u kasnijim satima u utorak, skupina sa više od 100 navijača nizozemskog kluba sukobila se s policijom, a navijači Feyenoorda navodno su se sukobili s navijačima Rome, ali i s lokalnim stanovništvom.

Nekoliko desetina navijača je uhićeno, a ozlijeđeno je i 10 policajaca. Na snimci se vidi kako su neki od sudionika sukoba nokautirani na pod.

U nasilničkom ponašanju navijača obje momčadi ozlijeđeno je 10 policijskih službenika, a oštećeno je jedno policijsko vozilo. Policija je u policijsku postaju privela 60 navijača, 48 Talijana i 12 Nizozemaca, saopćeno je iz policije.

Policajci su napadnuti staklenim bocama, palicama, kamenjem i drugim predmetima. Za Albaniju je finale Konferencijske lige najveći sportski događaj čiji je domaćin, pa su vlasti danas proglasile državni praznik i zatvorile glavne ceste u Tirani. Tisuće talijanskih i nizozemskih navijača koji neće moći ući na stadion gledat će utakmicu u dvije odvojene navijačke zone. Albanska policija objavila je da je poduzela mjere za sprječavanje nasilja na dan utakmice.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!