NaslovnicaVijestiI bivši legendarni igrač Tottenhama zaluđen je čarolijom Dele Allija

I bivši legendarni igrač Tottenhama zaluđen je čarolijom Dele Allija

Debitantska sezona Dele Allija u dresu Tottenhama sve je bolja i bolja.

OIR_resizer (1)

Sinoć je bivši igrač MK Donsa postigao pogodak u 3-1 pobjedi njegove momčadi protiv Crystal Palacea, a navijači su ponovno ‘poludjeli’ za mladićem, no ne samo navijači, već i jedan bivši igrač.

Gareth Bale, koji je nekada u Tottenhamu radio čuda sa loptom, putem društvenih mreža proslavio je pogodak 19-godišnjeg ‘wunderkida’. Čini se kako Velšanin i dalje prati što se događa u njegovom bivšem klubu, iako trenutno igra možda i za najveći klub na svijetu.

Matt Le Tissier također je bio oduševljen pogotkom.

I naravno, Alli je pogodak proslavio na terenu u svom tipičnom stilu.

Podsjetimo, Alli je za 6,6 milijuna eura stigao iz redova MK Donsa u Tottenham. Ako će odlaziti iz kluba, sumnjamo da će ga pustiti za iznos manji od 20-ak milijuna eura.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!