NaslovnicaVijestiI ovo je moguće: Oduševljavao cijelu sezonu a na kraju ostao bez...

I ovo je moguće: Oduševljavao cijelu sezonu a na kraju ostao bez ugovora!

Stručnjaci u nogometnoj javnosti utvrdili su da je strijelac devet golova i igrač koji je upisao čak sedam asistencija imao izvanrednu sezonu u jednoj od najboljih pet liga na svijetu, ali to mu neće donijeti ugovor s klubom.

Francuski Monako je ipak odlučio ne ponuditi Islamu Slimani trajni ugovor na potpis, unatoč iznimnim nastupima u sezoni 2019/2020. Slimani je u već završenoj sezoni u Kneževini igrao kao posuđen igrač Leicester Citya.

Slimani je pomogao Monacu s devet golova u Ligue 1, na što je dodao i sedam asistencija u 18 nastupa do prekida zbog pandemije, što je kasnije i prijevremeno završilo prvenstvo u Francuskoj.

U Monaco je stigao u kolovozu, gdje ga je strateg Roberto Moreno savršeno uvrstio u tim, ali treća posudba od strane engleskog kluba ipak mu neće donijeti garanciju za trajni ugovor.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!