NaslovnicaVijestiIako ga je ucjenjivao, bivši francuski reprezentativac poručio: Benzema zaslužuje Zlatnu loptu

Iako ga je ucjenjivao, bivši francuski reprezentativac poručio: Benzema zaslužuje Zlatnu loptu

Mathieu Valbuena, bivši francuski reprezentativac i žrtva ucjene Karima Benzeme, smatra da bi njegov bivši suigrač i zvijezda Real Madrida koji je osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora i novčanu kaznu od 75 tisuća eura u Versaillesu zbog sudjelovanja u pokušaju ucjene, trebao osvojiti Zlatnu loptu.

Podsjetimo, Benzema je potaknuo Valbuenu da plati skupini ucjenjivača kako bi se njegove eksplicitne snimke sakrile od očiju javnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Riječ je o slučaju starom sedam godina u kojem je napadač Real Madrida osumnjičen da je bio dio skupine koja je od Valbuene tražila 150 tisuća eura kako ne bi puštala u javnost snimku njegovog spolnog odnosa s nepoznatom osobom.

Valbuena, danas član Olympiacosa, nakon skandala je udaljen iz reprezentacije. Ista sudbina zadesila je i Benzemu, no za razliku od žrtve ucjene, kasnije se vratio u reprezentaciju.

Iako mu je uništio život, Valbuena vjeruje da je Benzema danas najbolji nogometaš na svijetu.

“Ne bih bio iskren kad bih rekao da Benzema ne zaslužuje Zlatnu loptu. Da, zaslužio je. Kad govorimo o sportu, mogu biti objektivan i drago mi je to priznati. Nemam problema s tim”, rekao je Valbuena.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!