NaslovnicaVijestiIako mu ne dopuštaju dolazak u Englesku, Roman Abramović svojim potezom oduševio...

Iako mu ne dopuštaju dolazak u Englesku, Roman Abramović svojim potezom oduševio cijelu naciju!

Vlasnik Chelseaja, ruski tajkun, Roman Abramović je odlučio da pomogne ljudima u borbi protiv koronavirusa, te je pristao platiti smješaj za sve liječnike i članove britanske zdravstvene organizacije (HNS).

oduševio cijelu naciju

Njima je to bilo potrebno u Chelseajevom Millenium Hotelu na Stamford Bridgeu.

“Chelsea će se priključiti u podršci našim medicinarima i omogućit će im besplatan smještaj u hotelu kluba tijekom borbe sa koronavirusom. Ovo je pokrenuto na inicijativu Romana Abramovića, koji je razgovarao sa ljudima iz HNS-a. On trenutno ne može ući u Englesku zbog problema sa vizom, čak iako je vlasnik Chelseaja od 2003. godine. No, uprkos tome im je pristao pomoću u borbi protiv korone.”

“Medicinari koji budu radili, će vjerojatno raditi cijeli dan i neće moći da putuju kući, te im zbog toga dajemo priliku da odsjednu kod nas. Moramo biti zajedno u ovakvim teškim vremenima,” naveli su iz Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!