NaslovnicaVijestiIako mu ne dopuštaju dolazak u Englesku, Roman Abramović svojim potezom oduševio...

Iako mu ne dopuštaju dolazak u Englesku, Roman Abramović svojim potezom oduševio cijelu naciju!

Vlasnik Chelseaja, ruski tajkun, Roman Abramović je odlučio da pomogne ljudima u borbi protiv koronavirusa, te je pristao platiti smješaj za sve liječnike i članove britanske zdravstvene organizacije (HNS).

oduševio cijelu naciju

Njima je to bilo potrebno u Chelseajevom Millenium Hotelu na Stamford Bridgeu.

“Chelsea će se priključiti u podršci našim medicinarima i omogućit će im besplatan smještaj u hotelu kluba tijekom borbe sa koronavirusom. Ovo je pokrenuto na inicijativu Romana Abramovića, koji je razgovarao sa ljudima iz HNS-a. On trenutno ne može ući u Englesku zbog problema sa vizom, čak iako je vlasnik Chelseaja od 2003. godine. No, uprkos tome im je pristao pomoću u borbi protiv korone.”

“Medicinari koji budu radili, će vjerojatno raditi cijeli dan i neće moći da putuju kući, te im zbog toga dajemo priliku da odsjednu kod nas. Moramo biti zajedno u ovakvim teškim vremenima,” naveli su iz Chelseaja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!