NaslovnicaVijestiIAN WRIGHT OTKRIO: Oni će biti najveća konkurencija Manchester Cityju u Premier...

IAN WRIGHT OTKRIO: Oni će biti najveća konkurencija Manchester Cityju u Premier ligi ove sezone!

Legendarni bivši napadač Arsenala Ian Wright mišljenja je kako će Liverpool ove sezone biti najveća konkurencija trenutnom prvaku Premier lige Manchester Cityju.

Wright smatra da će Liverpool biti prvak

‘Redsi’ su posljednji put prvaci lige bili davne 1990. godine, što je bila njihova 18. titula, a od tada su u četiri navrata završavali na druom mjestu, 1991., 2002., 2009. i 2014. godine.

[su_bet365_koeficijenti]

Prošle sezone su završili u top četiri, ali su u Ligi prvaka stigli do finala gdje ih je savladao Real Madrid, a nakon dolaska novih pojačanja ovog ljeta, Wright je mišljenja kako će trofej Premier lige ove sezone završiti na Anfieldu.

“Nadaju se osvajanju titule još od 1990. godine, ali ovaj put sam mišljenja kako bi njihovi navijači mogli biti u pravu”, napisao je Ian u svojoj kolumni za The Sun, te nastavio: “Naravno, Manchester City je ponovo najveća konkurencija, a završiti ispred Guardiolinog tima je lakše za izgovoriti nego uraditi. Ipak, gledajući tim koji je sastavio Jurgen Klopp, bio bih iznenađen ukoliko Liverpool ne bude jako blizu osvajanja titule. Zapravo, reći ću kako će se do maja titula vratiti u Merseyside po prvi put u 29 godina.”

[su_no1forfootball]

Ovo je Kloppova treća sezona na klupi engleskog velikana, s obzirom da je u klub stigao nekoliko mjeseci nakon početka sezone 2015/16. Pod vodstvom njemačkog stručnjaka, Liverpool je u prvoj sezoni završio na osmom mjestu, da bi u naredne dvije završio na četvrtom. ‘Redsi’ su od njegovog dolaska odigrali ukupno 107 utakmica u Premier ligi, te slavili u njih 57, što je 53 posto procenat pobjeda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!