NaslovnicaVijestiIbra o Mandžukiću: On je tip koji ne priča puno

Ibra o Mandžukiću: On je tip koji ne priča puno

Mario Mandžukić jučer je debitirao za Milan u koji je stigao početkom tjedna, a slavni talijanski klub poražen je od Atalante 0-3 na svom stadionu. Mandžukić je bez klupa od srpnja nakon što je napustio katarski Al-Duhail.

Mogao je Super Mario jučer zabiti u prvom kontaktu sa loptom za 1-2, ali Atalantin vratar je obranio njegov udarac. Na terenu je proveo 20-al minuta. Nakon jučerašnje utakmice, novinari su upitali Zlatana Ibrahimovića što misli o Mandžukiću, a on je rekao da Hrvat zasad ne komunicira previše sa suigračima.

“Mandžukić ne priča puno. Pokušao sam ga pozdraviti na slavenskim jezicima, na talijanskom… Trener ga je pitao želi li reći nekoliko riječi suigračima. Rekao je: Ne. On nije tip koji puno priča, ali to je u redu. Jako je koncentriran na travnjak”, rekao je švedski napadač koji je bio oduševljen Mandžukićevim dolaskom.

Mandžukić je igrao za Juventus od 2015. do 2019. godine i u tom periodu u 118 utakmica bio strijelac 31 puta. Karijeru je počeo u Marsoniji, a za hrvatsku reprezentaciju debitirao 2007. godine i od tada 89 puta nosio kockasti dres.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!