NaslovnicaVijestiIbra vs Lukaku - Khabib Nurmagomedov izabrao svog favorita!

Ibra vs Lukaku – Khabib Nurmagomedov izabrao svog favorita!

Sukob između Ibre i Lukakua puni naslovnice medija ovih dana, i jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama, a jedna zanimljiva objava na Instagramu nije promakla ni neporaženom borcu u oktagonu, Khabibu Nurmagomedovu.

Okršaj između Zlatana Ibrahimovića i Romelu Lukakua je još uvijek jedna od glavnih tema u svim svjetskim medijima.

Nakon što je otkriveno šta je sve rečeno na četvrtfinalnoj utakmici Kupa Italije između Milana i Intera, poznati portal 433 je na svojoj Instagram stranici postavio zanimljivu fotografiju.

Oni su postavili fotografiju Lukakua i Ibrahimovića i postavili su u komentarima ko bi od ove dvojice dobio eventualnu tuču ako bi odlučil ida se fizički obračunaju.

Osim njihova dva komentara, komentar sa ubjedljivo najviše lajkova bio je od Khabiba Nurmagomedova, koji je stao na stranu Zlatana Ibrahimovića. Sličnu stvar uradio je i Ibrahimović kada je Khabib imao borbu sa Conorom McGregorom.

“Idemo vani da se obračunamo” pozvao je Lukaku Ibrahimovića na fizički obračun van terena.

“Pozovi svoju majku”, odbrusio mu je Ibrahimović. Potom mu je nekoliko puta poručio da ide “raditi svoja vudu sr*nja”, te ga je nazvao “malim magarcem”.

Obojica su dobila po žuti karton, a verbalni sukob nastavljen je i nakon što je sudac svirao kraj prvog poluvremena.

“Hoćeš da razgovaramo o mojoj majci? J***m i tebe i tvoju ženu!” poručio mu je Lukaku u žustroj raspravi koje je kulminirala fizičkim kontaktom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!