NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović: On je jedini koji je bolji čak i od mene!

Zlatan Ibrahimović: On je jedini koji je bolji čak i od mene!

Zlatan Ibrahimović je već navikao javnost na svoje kontroverzne izjave, te uopšte se ne libi da stavi svoje kvalitete u prvi plan, ali ovaj put je priznao da postoji neko ko je bolji od njega!

Bivši reprezentativac Švedske i nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović govoreći za talijanske medije, otkrio je ko je za njega najbolji igrač svih vremena.

Mnogi su mislili da će Zlatan Ibrahimović reći da je to Brazilac Ronaldo, koji je njegov idol. Međutim, Šveđanin je na iznenađenje svih izjavio kako je to Diego Maradona, koji je nedavno preminuo.

“Najbolji nogometaš svih vremena? Ronaldo (Nazario) je bio fenomen, moj idol, ali Maradona je taj koji je bio najbolji svih vremena. On je bio jedini koji je bolji od mene”, kazao je Ibrahimović.

Podsjetimo, Šveđanin je ove sezone odigrao deset utakmica za Milan, postigao je 11 golova, te zabilježio dvije asistencije.

On je izabrao i idealni tim igrača sa kojima je igrao, mada je na kraju i pitao novinara da li može to da proširi na sve igrače. Zanimljivo, mjesta nema za Messija i Cristiana Ronalda.

Ovo je idealni tim Zlatana Ibrahimovića: Buffon – Cafu, Nesta, Cannavaro, Maxwell – Nedved, Vieira, Xavi – Zidane – Maradona, Ronaldo.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!