NaslovnicaVijestiIbrahimović, Kaka i Balotelli od sljedeće sezone u Seriji B

Ibrahimović, Kaka i Balotelli od sljedeće sezone u Seriji B

Serie B bi sljedeće sezone mogla dobiti kolekciju svjetskih zvijezda, ako vlasnik AC Monze Silvio Berlusconi bude umiješao svoje prste.

Ibrahimović

Berlusconi je bio vlasnik AC Milana nešto više od 30 godina, od 1986. do 2017., prije nego što je prodao klub, a samo godinu dana kasnije kupio je ekipu iz Serie C, AC Monzu.

Sa trećim nivoom talijanskog nogometa koji se smanjuje zbog pandemije koronavirusa, klub je potvrđen kao prvak i sada dolaze u Seriju B.

Sada se bivši talijanski premijer nada ponovnom ujedinjenju sa trojicom bivših igrača. “Razmišljamo o četiri ili pet pojačanja”, rekao je Telelombardiji.

“Vrlo sam optimističan da možemo osvojiti Seriju B, a Kako bi mogao biti jedno od pojačanja.”

Brazilac nije igrao od 2017. godine, nakon što je igrao za Orlando City, ali ga je Brelusconi dva puta potpisao na San Sirou, osvojivši Zlatnu loptu 2007. godine prilikom svog prvog boravka tamo.

Međutim, bivši se vlasnik Milana nada da će Brazilac izaći iz mirovine i pomoći mu da dođe do Serije A.

Na pitanje o mogućnosti potpisivanja Ibrahimovića, kojeg je također doveo u Milanu, 83-godišnjak je dodao: “To nam je bio cilj, ali iz sportskih razloga smo odustali. Nikada ne recite nikad. Nećemo prestati pokušavati.”

Švedski napadač vratio se u Milano u siječnju na šestomjesečnu posudbu, sa mogućnošću produljenja još jedne godine, no navodno je u svađi sa predsjednikom kluba, bivšim izvršnim direktorom Arsenala Ivanom Gazidisom zbog otpušanja Zvonimira Bobana i očekuje se da će otići na ljeto.

Prema pisanu Marce, Barlusconi je također zainteresiran za potpisivanje Balotellija za svoj novi klub, a bivši napadač Manchester Cityja mogao bi biti dostupan besplatno.

Ako Berlusconi uspije dovesti bilo kojeg od ove trojice, onda njegova ekipa ima velike šanse da uđe u Seriju A sljedeće sezone, a sve trojicu bi bilo lijepo vidjeti u jednoj ekipi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!