NaslovnicaVijestiIbrahimović na pragu povratka u Englesku: Evo koji klub ga želi angažovati!

Ibrahimović na pragu povratka u Englesku: Evo koji klub ga želi angažovati!

Unatoč brojnim špekulacijama i predviđanjima, Zlatan Ibrahimović još uvijek nema novi klub otkako je napustio Los Angles i najavio povratak u Europu. Sada je u iskušenju da se vrati u engleski nogomet jer je transfer u Milan propao.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

Zlatan Ibrahimović navodno je vrlo zainteresiran za ponovnu suradnju sa Carlom Ancelottijem, koji će uskoro biti potvrđen kao novi trener Evertona.

Švedski napadač surađivao je s Ancelottijem u Paris St. Germain, a razmišljao je i o preseljenju u Napoli prije nego što ga je iskusni talijanski stručnjak napustio klupu Napolitanaca.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Ancelotti bi danas mogao biti potvrđen kao novi trener Evertona, kojeg će ga za vikend s Arsenalom voditi privremeni trener Duncan Ferguson. Na Goodison Parku imaju problem s napadačima već neko vrijeme, ali Ibrahimović (38) mogao bi biti privremeno rješenje.

Ako bi stigao u Liverpool, vratio bi se u Premier ligu, gdje je igrao za Manchester United između 2016. i 2017. godine. Ibrahimović je bez kluba otkako je u novembru napustio Los Angeles Galaxy, za koji je u 56 utakmica u Sjedinjenim Državama postigao 52 gola.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!