NaslovnicaVijestiIbrahimović na proslavi naslova provocirao igrača Intera

Ibrahimović na proslavi naslova provocirao igrača Intera

Nogometaši Milana proslavili su naslov prvaka Italije, prvi nakon 11 godina čekanja.

Neki od igrača iskoristili su priliku da provociraju igrače suparničkog Intera, a neki su otišli i korak dalje te će se zbog uvreda naći pod istragom Talijanskog nogometnog saveza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zlatan Ibrahimović bio je jedan od onih koji su iskoristili priliku da s centralnog milanskog trga Piazza Duomo pošalje poruku igraču Intera. Pred nekoliko desetaka tisuća navijača Milana prisjetio se Hakana Calhanoglua koji je ljetos otišao u Inter bez odštete u nadi da će osvojiti Scudetto.

Ibrahimović je turskom nogometašu zamjerio što je otišao te je u jednom trenutku na proslavi uzeo mikrofon u ruke i rekao: “Dečki, pošaljite poruku Hakanu”.

Neki od navijača Milana palili su i dres turskog reprezentativca.

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!