NaslovnicaVijestiIbrahimović nakon poraza u derbiju: Teško je objasniti šta se desilo...

Ibrahimović nakon poraza u derbiju: Teško je objasniti šta se desilo…

Milan je poražen u derbiju della Madonnina od gradskog rivala uprkos vođstvu od dva gola razliku, a Zlatan Ibrahimović je pokušao da objasni šta se dogodilo njegovoj ekipi.

Ibrahimović

U fantastičnoj utakmici 23. kola talijanske Serie A Inter je svlada gradskog rivala AC Milan rezultatom 4:2, nakon što je na poluvremenu gubio 2:0.

Milan je bio bolja momčad tijekom prvih 45 minuta, a svoju dominaciju okrunio je dvama golovima u posljednjih pet minuta prvog poluvremena.

Ante Rebić u 40. je zabio za 1:0, a Zlatan Ibrahimović povisio je na 2:0 u sudačkoj nadoknadi.

Interov preokret krenuo je u 51. minuti kada je za 2:1 pogodio Marcelo Brozović da bi samo dvije minute kasnije Matias Vecino izjednačio na 2:2.

Domaćin je do potpunog preokreta stigao u 70. minuti kada je De Vrij nakon kornera udarcem glavom svladao Gianluigija Donnarummu, a u sudačkoj nadoknadi Interovu pobjedu potvrdio je Romelu Lukaku.

“Sve je ovo čudno jer smo prvo poluvrijeme odigrali odlično. Očekivao sam više od Intera koji je u prvom poluvremenu nije izgledao kao momčad koja je vrijedna drugog mjesta na tabeli. Tako su izgledali tek nakon prvog poluvremena’, rekao je Zlatan Ibrahimović nakon poraza u gradskom derbiju, iako nije bio najraspoloženiji za izjave.

“Znate, teško je objasniti što nam se dogodilo. Na poluvremenu smo rekli da u prvih 15 minuta nastavka moramo biti odlični jer je to ključno. Nismo to uspjeli napraviti jer smo u tih 15 minuta primili dva gola. Jednostavno smo prestali igrati, vršiti presing i najkraće rečeno nismo dovoljno vjerovali u sebe. Nakon izjednačujućeg gola sve se srušilo”, zaključio je popularni Ibra.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!