NaslovnicaVijestiIBRAHIMOVIĆ NAPOKON OTKRIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo gdje će nastaviti svoju karijeru!

IBRAHIMOVIĆ NAPOKON OTKRIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo gdje će nastaviti svoju karijeru!

Zlatan Ibrahimović je naizgled napravio veliki nagovještaj gdje bi potencijalno mogao završiti ovog siječnja dok se priprema da postane slobodan agent.

IBRAHIMOVIĆ NAPOKON OTKRIO

38-godišnjaku trenutni ugovor sa La Galaxyjem ističe krajem prosinca, a nakon što je potvrdio svoju namjeru da nastavi karijeru na društvenim mrežama ranije ovog mjeseca, ostaje nam da vidimo što slijedi za Šveđanina.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Na temelju njegovih komentara u nastavku, čini se da je ostavio vrata širom otvorena za još jedan boravak u AC Milanu, s Rossoneriima koji su bili jako povezani sa njegovim vraćanjem u Italiju.

“Milan je moj drugi dom”, rekao je za La Gazetta dello Sport. “Imam divne uspomene tamo i jedan od ljudi u koje imam najviše povjerenja živi tamo. Volim Talijane i njihovu genijalnost. Moje srce nikada nije otišlo. Volim birati, a ne biti izabran. Nisam postao poduzetnik, rođen sam poduzetnik i postao sam nogometaš.”

[CRNI PETAK] Iskoristi Crni Petak i otvori račune kod najboljih online kladionica

Kako u svijetu shoppinga tako i u kladioničarskom svijetu Crni petak (Black Friday) donosi brojne pogodnosti za nove korisnike baš na današnji dan koji je ujedno i jedan od najboljih dana u godini za otvoriti račune za klađenje.


“Mogu igrati na svojoj razini do 50. godine. Ako postoji projekt koji će me stimulirati, mogu to apsolutno učintii. Upravo sa završio svoje iskustvo u Los Angelesu, bilo je fantastično, ostat će neizbrisivo u mojim sjećanjima.”

Vrijeme će pokazati je li to samo kompliment gradu i njegovom narodu, ili je Ibrahimović istinski zainteresiran za povratak u neki od svojih bivših klubova.

S obzirom da Milan trenutno zauzima 12. mjesto na tabeli Serije A i nalaze se na 11 bodova zaostatka za mjestima koja vode u Ligu prvaka, on bi se sigurno mogao nositi sa takviom situacijom, dok bi im Ibrahimović mogao pružiti nešto novo u Novoj godini.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!