NaslovnicaVijestiIbrahimović ponovo u Europi za dva i pol milijuna eura?

Ibrahimović ponovo u Europi za dva i pol milijuna eura?

Jedan od najboljih švedskih nogometaša u povijesti Zlatan Ibrahimović mogao bi ponovo zaigrati nogomet i to u Serie A, gdje je proveo svoje najbolje nogometne dane. Naime, kako pišu talijanski mediji Zlatan bi se mogao preseliti u Milan i zaigrati u momčadi Gennara Gattusa.

Zlatanu Ibrahimoviću sljedeće sezone istječe ugovor sa LA Galaxyjem, tako da bi talijanski klub prošao bez otkupine, a Zlatan Ibrahimović bi za jednu polusezonu u Italiji mogao dobiti dva i pol milijuna eura. Tehnički direktor Rossonera Leonardo i agent švedskog nogometaša Mino Raiola sastali su se u prethodnim danima i praktički dogovorili sve detalje transfera, piše Sport Mediaset.

Za sada nije jasno hoće li 37-godišnji napadač imati mogućnost nastaviti svoju suradnju za drugu sezonu, a postoji i mogućnost da preuzmu neke od funkcija u klubu. Ibrahimović je igrao za sedmogodišnjeg europskog prvaka od 2010. do 2012., osvojio je jedan naslov i postigao 56 golova u 85 utakmica.

U karijeri je još nastupao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barçu, PSG, Manchester United. dok je u Los Angelesu od ožujka ove godine. S obzirom da je Ibrahimović veliki dio svoje karijere upravo proveo na Apeninskom poluotoku nema sumnje da igranje u takvoj ligi za njega ne bi predstavljao ogroman problem, uz to ima velike simpatije navijača iako je igrao za tri kluba u Serie A.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!