NaslovnicaVijestiIbrahimović na saslušanju na sudu zbog rasizma, Lukaku svjedok

Ibrahimović na saslušanju na sudu zbog rasizma, Lukaku svjedok

Još uvijek se nije slegla prašina oko sukoba Ibrahimovića i Lukakua u duelu Kupa Italije, a kako navode talijanski mediji, Zlatana Ibrahimovića su ispitali pripadnici državnog odvjetništva u prisustvu njegovog odvjetnika Fabija Esposita.

Na saslušanje je morao i Lukaku, kao i sudac sa te utakmice Paolo Valeri. Očekuje se da narednog tjedna budu izrečene kazne, a ako se dokaže da je Ibrahimović rasistički uvrijedio Belgijanca prijeti mu suspenzija.

Podsjetimo, Zlatan Ibrahimović je obilježio četvrtfinale kupa Italije, pošto je na tom susretu uspio da postigne gol, sukobi se sa Romeluom Lukakuom, razmijeni uvrede sa napadačem Intera, a onda i da zbog starta na Kolarovu dobije crveni karton.

Milan je na kraju izgubio ovau utakmicu, a skandalozni sukob sa Lukakuom je u Italiji još uvijek u centru pažnje. Sada je Zlatan morao na saslušanje u državno odvjetništvo.

Za sada je kažnjen samo sa jednom utakmicom neigranja u kupu, ali moguće je da ga čeka duža pauza.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!