NaslovnicaVijestiIbrahimović se našalio na račun Mina Raiole: Da je Raiola živ, morao...

Ibrahimović se našalio na račun Mina Raiole: Da je Raiola živ, morao bih nastaviti igrati da mu plaćam provizije

Nakon pobjede nad Veronom u zadnjem kolu Serie A, Zlatan Ibrahimović je tokom oproštaja od navijača Milana objavio da će okončati svoju karijeru kao profesionalni nogometaš.

Objavom o svom umirovljenju, omiljeni i legendarni stručnjak za golove izazvao je suze kod tisuća nogometnih obožavatelja. Na stadionu Meazza, nakon što je izrekao tu vijest, svi su plakali, uključujući i samog Ibru. No, na press konferenciju stigao je stari Zlatan. Za početak, došao je do ozbiljnog otkrića:


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Da, nisam više nogometaš! I nikome nisam rekao do večerašnje objave na stadionu. Čak ni obitelji ni najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju sa mnom tijekom moje karijere, a sada ćete i vi imati manje posla. Možda. Od sutra sam slobodan čovjek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali sam odlučio da je dosta.”

Onda su krenuli tipični zlatanizmi: “Dan je počeo s kišom, a ja sam pomislio da je i Bog tužan jer Ibra odlazi. A onda su svi plakali zbog mene na terenu i tribinama. Pokazao sam da sam Superman s velikim srcem.”

Našalio se i na račun Mina Raiole, iako je legendarni agent i nerazdvojni Zlatanov suradnik mrtav više od godinu dana: “Da je živ, morao bih nastaviti igrati jer bi tražio da mu i dalje plaćam postotke. Oprosti, Mino, ali to je istina.”

Potom se Ibra uozbiljio: “Uhvati me panika kad se probudim i ne znam što bih sa sobom. Sada će adrenalin biti drugačiji. Nedostajat će mi svlačionica i Milanello i bit će to novi svijet. Ali, ja sam spreman.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!