NaslovnicaVijestiIbrahimović se u nedjelju oprašta od Milana, ali neće završiti nogometnu karijeru

Ibrahimović se u nedjelju oprašta od Milana, ali neće završiti nogometnu karijeru

Zlatan Ibrahimović, legendarni švedski nogometaš, u nedjelju će se oprostiti od svog Milana, ali to vjerojatno neće označiti kraj njegove uspješne nogometne karijere.

Ibrahimović je gotovo cijelu sezonu bio ozlijeđen i zbog toga je odigrao samo četiri utakmice za Milan. Neće produžiti ugovor s Rossonerima i to je već skoro pa službeno, što znači da će se u nedjelju oprostiti od kluba za koji je često isticao da mu je najdraži od svih u kojima je igrao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U nedjelju, u posljednjem kolu Serije A, Milan će ugostiti ekipu Verone. S obzirom da je već osiguran nastup u Ligi prvaka, rezultat te utakmice neće biti od presudnog značaja za Rossonere. Ipak, bit će to savršena prilika da San Siro gromoglasnim pljeskom pozdravi svog junaka, heroja generacija navijača Milana.

Ibrahimović će se nažalost na tužan način oprostiti od San Sira. Budući da je ozlijeđen, neće moći primiti zaslužene ovacije na terenu, no navijači Milana će ga srdačno pozdraviti gromoglasnim pljeskom kada bude predstavljeno njegovo ime.

Kako prenosi najpoznatiji talijanski list Gazzetta dello Sport, Ibrahimović ne završava karijeru u Milanu. Naprotiv, želi nastaviti igrati nogomet, ali negdje drugdje.

“Mislim da još imam stvari za dati nogometu i ne razmišljam o tome da odustanem. Mislim da moram nastaviti igrati, ali moram pronaći ravnotežu, baš kao i u životu. Bez ravnoteže i stabilnosti, ti si bomba, a bombe eksplodiraju”, rekao je u intervjuu za Gazzettu.

Još uvijek nije poznato gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru. Monza se često spominjala kao moguća opcija, koju u Seriji A vodi dvojac njegovih prijatelja iz nekadašnjeg Milana, Silvio Berlusconi i Adriano Galliani.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!