NaslovnicaVijestiIbrahimović poslije završetka karijere trener u Unitedu?

Ibrahimović poslije završetka karijere trener u Unitedu?

Zlatan Ibrahimović, napadač Manchester Uniteda, mogao bi postati trener u tom klubu nakon završetka svoje igračke karijere.

trener

Bivši napadač Paris Saint-Germaina i Barcelone u listopadu je napunio 35 godina, ali jedan od najboljih strijelaca Premier lige sa 11 golova u 16 utakmica.

Kako je prenio Daily Star, uprava želi zadržati Ibrahimovića na Old Traffordu i kada se švedski nogometaš povuče, kako bi pomogao razvoj sljedeće generacije Unitedovih napadača.

Napadači Marcus Rashford i Anthony Martial ne dobivaju veliku minutažu zbog Ibrahimovićeve dobre forme, ali bi im on kao trener mnogo pomogao, dodaje se.

Ibrahimović želi baviti trenerskim poslom kada završi igračku karijeru i gotovo sigurno bi prihvatio priliku raditi s aktualnim trenerom Uniteda Joseom Mourinhom, pošto dobro surađuju.

“Zlatan razmišlja i o budućnosti i želi jednog dana postati trener. U Unitedu su to prihvatili i žele mu pomognu. On ima pozitivan utjecaj na sve i njegovo imenovanje na mjesto jednog od trenera bi svima odogovarao”, naveo je izvor Daily Stara.

Pojedini mediji spekulirali su da bi Ibrahimović mogao završiti karijeru u Kini ili SAD, ali je nedavno Mourinho to odbacio.

“Zaista sam sretan zbog njega. Možda neki misle da ne možeš biti najbolji strijelac sa 35 godina, pošto igraš u Premier ligi a ne u španjolskom prvenstvu. Ali, za njega je 35 isto kao 25, a La Liga je ista kao i Premier liga . On postiže golove, igra dobro i sretan sam zbog njega jer će karijeru završiti igrajući na najvišoj razini, ne u Americi ili Kini “, rekao je Mourinho.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!