Naslovnicaeuro2016Ibrahimovićev agent Mino Raiola komentarisao mogući transfer Šveđanina u Manchester United

Ibrahimovićev agent Mino Raiola komentarisao mogući transfer Šveđanina u Manchester United

Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola opisao je Manchester United kao “veliki klub sa sjajnim trenerom”, ali i priznao da još uvijek nije donešena odluka o budućnosti njegovog klijenta.

Ibrahimovićev agent Mino Raiola komentarisao mogući transfer

34-godišnji Ibrahimović je trenutno sa reprezentacijom Švedske na Europskom prvenstvu gdje se priprema za posljednju i odlučujuću utakmicu grupne faze protiv Belgije, koja se igra u srijedu.

13. maja Ibrahimović je na svom službenom twitter profilu potvrdio da će napustiti trenutni klub Paris Saint Germain nakon što mu istekne ugovor sa Parižanima na kraju ovog mjeseca.

Nakon te potvrde pojavile su se brojne špekulacije o njegovoj budućnosti, pojedini mediji su ga selili u Sjedinjene Američke Države, pa čak i Kinu, a u posljednje vrijeme engleski mediji pišu da će Zlatan Ibrahimović preći u Manchester United, gdje bi radio sa bivšim trenerom iz Intera, Joseom Mourinhom.

Njegov agent Mino Raiola je povodom tih špekulacija za Telefoot izjavio: “Manchester United je veliki klub sa sjajnim trenerom. To je fascinantan klub, ja sam donio svoju odluku, ali Zlatan još uvijek nije. Trenutno je vrlo zauzet na Europskom prvenstvu.”

“Iz poštovanja prema samom natjecanju, timu i treneru, on mora biti profesionalan i fokusirati se na to.”

Ibrahimović je također uvršten i u privremenu momčad od 35 reprezentativaca koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Riju ovog ljeta, iako trener Hakan Erickson još uvijek nije potvrdio da će napadač putovati u Brazil na natjecanje, koje se održava od 3. do 20. augusta.

[su_slovacka__engleska_netbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!