NaslovnicaVijestiIbrahimovićeve reakcije pokazale ukupni dojam svih navijača Milana, osmijeh mu je brzo...

Ibrahimovićeve reakcije pokazale ukupni dojam svih navijača Milana, osmijeh mu je brzo nestao s lica

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović bio je vrlo uzbuđen i sretan uoči utakmice protiv Intera u Ligi prvaka, no nakon što su njegovi suigrači rano primili dva gola, kamera ga je uhvatila kako se u nevjerici drži za glavu.

Ibrahimović iza sebe ima doista sezonu za zaborav i vjerojatno najgoru u svojoj karijeri. Nakon što je prošle godine operirao koljeno i izbivao s terena do kraja veljače ove godine, odigrao je samo pet utakmica i opet se ozlijedio, pa je ova sezona za njega završena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Utakmicu svojih suigrača protiv Intera sinoć je pratio s tribina stadiona San Siro, a iako je bio vrlo dobro raspoložen i uzbuđen prije početka utakmice, to se promijenilo već u prvih 11 minuta nakon što su Džeko i Mkhitaryan postigli dva gola za Inter.

Nakon što su primili drugi gol, kamera se odmah usmjerila na Ibrahimovića, a njegova reakcija definitivno je bila slika i prilika svih navijača Milana. Uhvatio se za glavu, vidjelo se da mu teško pada rezultat i nije mogao vjerovati kakvu su noćnu moru njegovi suigrači imali na samom početku utakmice.

Inter je na kraju slavio 2:0 i napravio veliki korak prema finalu Lige prvaka. Uzvrat se igra sljedećeg utorka, a ovoga puta domaćin će biti Inter.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!