NaslovnicaVijestiIbrakadabra: Vratiću se da ispunim ovaj cilj za kraj!

Ibrakadabra: Vratiću se da ispunim ovaj cilj za kraj!

Sve radi u velikom stilu. Glamurozni Ibrakadabra je na sva zvona najavio i svoj veliki povratak na teren kako bi ostvario svoj cilj – osvajanje naslova sa Manchester Unitedom.

Ibrakadabra

Zlatan Ibrahimović (36) očekuje da će do kraja godine biti spreman ponovno zaigra u dresu “crvenih vragova”, iako je prošle sezone doživio tešku ozljedu koljena, poslije koje su mu stručnjaci prognozirali siguran odlazak u mirovinu.

[su_premierleague]

“Neću otići šepajući, već onako kako želim, čak iako budem morao hodati po vodi, učinit ću i to. Rekao sam da ću se vratiti da završim ono što sam započeo. Sve što sam gradio prošle sezone, a osvojili smo tri trofeja, nije dovoljno jer kraj sezone nije bio onakav kakav sam planirao.”

Navijači Liverpoola ostali u nevjerici nakon poteza Dejana Lovrena na zagrijavanju prije utakmice

Transfer glasine: United poslao ponudu za veznjaka Reala, Coutinho odbio ponudu velikog kluba, West Ham već pronašao zamjenu za Bilića

“Cilj je osvojiti Premier ligu. To sam zacrtao za kraj. Sve što sam započeo u prvoj sezoni završiće se u ovome”, puca od samopouzdanja Ibrahimović.

[su_watch_live_football]

“Imao sam veliki izazov pred sobom, jer nikad nisam pretrpio tešku ozljedu, i zbog svih onih ljudi koji su rekli kako je gotovo, da sam prestar sve te sumnje imao sam tijekom cijele svoje karijere. Takve stvari su moj okidač, daju mi ​​energiju, izazov, daju mi ​​cilj.”

“Zato, kad se ozljeda dogodila, bilo mi je lako. Imam jedan cilj i to je da se vratim i igram, i otići ću onako kako sam došao “, ističe Zlatan.

Najnovije vijesti

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

0
Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!