NaslovnicaVijestiIbrin savjet Kaneu: Ako želi ostati zapamćen, mora uraditi ovo!

Ibrin savjet Kaneu: Ako želi ostati zapamćen, mora uraditi ovo!

Zlatan Ibrahimović, napadač LA Galaxyja, dao je savjet Harryju Kaneu, golgeteru Tottenhama, i poručio mu šta treba da uradi ukoliko želi da ostane zapamćen kao igrač.

Šveđanin smatra da reprezentativac Engleske ima kvalitet da igra u nekom od najboljih klubova na svijetu i da ukoliko želi da bude zapamćen mora da napusti klub iz Londona.

“Kad sam bio u Engleskoj, vidio sam Kanea kako igra. Mislim da je odličan napadač. Harry se i dalje razvija na profesionalnom planu i bilježi uspjehe. Ali uvek kažem da igranje u velikom klubu i igranje u dobroj formi u običnom klubu nije isto, uz svo poštovanje prema Totenhemu,” rekao je Ibrahimović.

Engleski reprezentativac je od 2009. u prvom timu Pevaca, a zbog ozljede će van terena biti do marta. Ugovor sa Tottenhamom ističe mu na ljeto 2024.

Kane je u Tottenhamu od svoje 16. godine, i tu je proveo svoju čitavu profesionalnu karijeru, izuzimajući posudbe engleskim klubovima (Leyton, Milwall, Norwich i Leicester). Za Spurse je odigrao 244 utakmice u svim natjecanjima, postigavši 160 golova, uz 28 asistencija.

“Mislim da je Kane sposoban da igra u vrhunskom klubu. On mora da odluči o odlasku iz Tottenhama. Ljudi pamte one koji pobjeđuju. Ako Harry želi da pobjeđuje, mora da napusti Tottenham i ode u vrhunski klub,” naglasio je Ibrahimović.

Engleski reprezentativni napadač bio je najbolji strijelac prošlogodišnjeg SP u Rusiji (6 golova), a dva puta bio je i prvi golgeter Premier lige. Ipak, sa klubom iz sjeveroistočnog Londona još uvijek nije osvojio niti jedan trofej, tako da bi to mogao biti jedan od glavnih razloga za selidbu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!