NaslovnicaVijestiICARDI DOSTUPAN ZA MALE NOVCE: Evo koja je njegova sljedeća destinacija!

ICARDI DOSTUPAN ZA MALE NOVCE: Evo koja je njegova sljedeća destinacija!

Icardi dostupan za male novce! Evo koja je njegova sljedeća destinacija! Manchester United, Real Madrid i drugi klubovi su, kako se izvješćuje, spremni da krenu po Mauro Icardija i otmu ga iz ruku Intera ovog ljeta, ali sve to će se dogoditi ukoliko netko plati 68 milijuna funti.

ICARDI DOSTUPAN

Argentinski internacionalac je imao tešku sezonu nakon što mu je oduzeta kapetanska traka u Interu i čini se da njegova budućnost leži dalje od San Sira.

Najnovije izvješće iz AS-a tvrdi da Real Madrid, Juventus i Napoli izgledaju kao da su ozbiljni u vezi Icardija, iako je nedavno i Manchester United bio povezan sa njim u potencijalnom transferu koji bi uključivao i zamjenu Romelu Lukakua, tvrdi Express.

Crveni vragovi bi možda mogli napraviti kvalitetno potpisivanje poput Icardija u napadu nakon općeg nedostatka dosljednosti od Lukakua u njegovom vremenu na Old Traffordu.

A ako je igrač kalibra Icardija dostupan za samo 68 milijuna funti kao što tvrdi AS, to bi ga moglo učiniti jednim od boljih pojačanja ovog ljeta, pojačanje koje bi bilo sramota propustiti.

Ipak, čini se da se također suočavaju sa mnogo natjecanja za njegov potpis, pa će biti intrigantno slijediti ovu sagu i saznati gdje talentirani 26-godišnjak završava sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!