NaslovnicaVijestiIcardi progovorio o produžetku ugovora sa Interom

Icardi progovorio o produžetku ugovora sa Interom

Napadač Intera Mauro Icardi progovorio je o produžetku ugovora sa Interom, nakon sve glasnijih spekulacija da bi mogao napustiti klub sa Giuseppe Meazze, a zainteresovani klubovi već stoje u redu.

Icardiju važeći ugovor, po kojem zarađuje osam milijuna eura godišnje, ističe 2021. Zbog toga vlada blaga panika na Meazzi što još nisu finalizirani pregovori oko novog ugovora.

Wanda Nara je nekoliko puta izlazila u javnost sa pričom da nema dogovora, jedan od operativaca nero-azura Beppe Marotta upozorio ju je da manje to radi, a najzad se javio i sam Icardi. Uz opasku da su glupost priče da će suprugu zamijeniti nekim drugim agentom, dao je sljedeću izjavu.

“Želim da se obratim svim navijačima i pseudo-novinarima u “ozbiljnim” medijima, koji pišu svašta, bez ikakve predstave o činjenicama. Sa Interom ću razgovarati o produženju ugovora samo kada dobijem konkretnu i korektnu ponudu – rekao je Icardi.

Ovo praktično znači da su pregovori u ćorsokaku i da je lopta u dvorištu Intera. A čitav rasplet željno iščekuju, u prvom redu Real Madrid i Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!