NaslovnicaVijestiIdealnu zamjenu za Cristiana Ronalda Manchester United plaća samo 10 milijuna funti

Idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda Manchester United plaća samo 10 milijuna funti

Manchester United bi mogao potpisati zvijezdu sa Svjetskog prvenstva Marcusa Rhurama za manje od 10 milijuna funti, pišu engleski mediji. Unitedu je prijeko potreban napadač i polaniraju ga dovesti u siječnju, nakon što je Cristiano Ronaldo napustio klub uoči Svjetskog prvenstva.

U međuvremenu, Thuram, sin bivšeg braniča Francuske i Juventusa Liliana Thurama, igrao je u Bundesligi ove sezone i odigrao ključnu ulogu u utrci svoje reprezentacije do finala Svjetskog prvenstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Unatoč tome što je Francuska pretrpjela poraz od Argentine nakon jedanaesteraca, Thuram je ušao sa klupe i ponovo pokrenuo svoju momčad dok prije toga nisu imali nijedan šut po golu.

Prema Sport Bildu, United je izrazio interes za potpisivanje Thurama iz Borussije Monchengladbach.

Bundesligaši su otvoreni za prodaju 25-godišnjaka, čiji ugovor istječe u lipnju, a navodno bi prihvatili samo 9,6 milijuna funti za njegove usluge.

United navodno vidi Thurama kao idealnog kandidata za zamijenu Ronalda.

Iako Thuram nije uspio zabiti u svojih pet nastupa na Svjetskom prvenstvu za Francusku, trenutno je jedan od najproduktivnijih napadača u Bundesligi.

Napadač je zabio deset golova u 15 utakmica za Monchengladbach ove sezone i privukao interes raznih klubova Premier lige u tom procesu, uključujući Newcastle i Tottenham.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!