NaslovnicaVijestiIdeja je urodila plodom: Milan je u nekoliko sati rasprodao Giroudov vratarski...

Ideja je urodila plodom: Milan je u nekoliko sati rasprodao Giroudov vratarski dres

Nakon što je AC Milan ponudio za prodaju vratarski dres svog napadača Oliviera Girouda, svi dostupni primjerci su rasprodani u svega nekoliko sati. Milan je odlučio zadovoljiti svoje navijače nudeći im golmanski dres s brojem 9, budući da je Giroud tijekom utakmice i pobjede Rossonera protiv Genoe preuzeo i ulogu vratara.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


37-godišnji francuski napadač našao se u središtu pozornosti nakon što je morao stajati na vlastitom golu tijekom subotnjeg meča. Vratar Milana Mike Maignan dobio je crveni karton zbog prekršaja, pa ga je na golu zamijenio Giroud. Francuz je imao sjajnu obranu u posljednjim trenucima utakmice i smatra se junakom trijumfa Milana.

Iz tog razloga, talijanski klub je odlučio staviti na prodaju vratarski dres s Giroudovim brojem, što se pokazalo kao mudar potez jer su prvi primjerci rasprodani u svega nekoliko sati. Za one koji nisu uspjeli nabaviti dres, postoji dobra vijest jer Rossoneri planiraju osigurati nove količine.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!