NaslovnicaVijestiIGHALO PRIZNAO: Pokušao ga dovesti europski velikan, ali je odlučio ostati u...

IGHALO PRIZNAO: Pokušao ga dovesti europski velikan, ali je odlučio ostati u Kini!

Bivši napadač Watforda Odion Ighalo priznao je kako ga je početkom godine, odnosno u zimskom prelaznom roku pokušala dovesti Barcelona.

Ighalo odbio Barcelonu

Španjolski prvak je tada iznenadio cijelu nogometnu javnost potvrdivši dolazak nekadašnje zvijezde AC Milana Kevin-Prince Boatenga iz Sassuola.

Ipak, čini se kako on nije bio prvi izbor Katalonaca, već nekadašnji napadač iz Premier lige Odion Ighalo. Čelnici kluba su poslali ponudu za 29-godišnjaka, ali je on odbio otići u La Ligu, gdje je ranije u karijeri nastupao za Granadu.

Rekao je: “Agent mi je rekao o interesu Barcelone za mene. Klub je želio napadača koji je imao iskustvo igranja u La Ligi i nekoga tko razumije španjolski nogomet. Trebala je to biti šestomjesečna posudba i imao bih ulogu rezervnog napadača. Bilo je lijepo čuti kako me želi Barcelona, i svaki igrač na svijetu bi rado prihvatio njihovu ponudu.”

“Međutim, uz dužno poštovanje prema Barci, tad kad sam dobio njihovu ponudu završio sam sezonu u Kini kao drugi najbolji strijelac sa 21 golom, zaslužio sam bolje i nisam želio biti rezerva.”

Ighalo je raskinuo ugovor sa Changchun Yataijem nakon što su doživjeli ispadanje iz kineske Superlige prošle sezone. O tome je rekao: “Odbili smo ponudu Barce, bila je to jednostavna odluka. Odlučio sam ostati u Kini pridruživši se Shanghai Shenhui, koja mi je ponudila duži ugovor.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!