NaslovnicaVijestiIGNORISAO MINO RAIOLU I PROPAO MU TRANSFER IZ SNOVA: Real Madrid ga...

IGNORISAO MINO RAIOLU I PROPAO MU TRANSFER IZ SNOVA: Real Madrid ga je želio, ali on je svom agentu radio iza leđa!

Ignorisao Mino Raiolu i propao mu transfer iz snova. Real Madrid ga je želio, ali on je svom agentu radio iza leđa! Mido je otkrio kako je propustio transfer iz svojih snova, transfer u Real Madrid nakon što je ignorirao savjete svog agenta Mino Raiole.

Ignorisao Mino Raiolu

Egipatski napadač se pridružio Tottenhamu na 18-mjesečni ugovor o posudbi u siječnju 2005. godine i potpisan je trajno kada je posudba istekla.

Ali to je tek nakon što je okrenuo leđa Raioli, koji je rekao Midu da ne potpisuje do posljednjeg tjedna prijelaznog roka.

Mido je održao razgovore sa predsjednikom Spursa Danielom Levyem i stavio potpis na papir – samo da bi nakon toga Real Madrid pitao da li je dostupan.

Bio je to Midov san da se pridruži divovima sa Bernabeua, ali je već bio posvećen Spursima i umjesto toga su se odlučili krenuti po Antonio Cassana.

[su_bet365_100bonus]

“Ponekad se osvrnem na svoju karijeru i kako se kajem što nisam slušao Mino Raiolu malo više”, rekao je Mido u podcastu za Transfer Talk.

“Mino mi je dao puno savjeta koje nisam slušao, ponekad sam to platio. Na primjer, kada sam otišao u Tottenham, na početku sam došao na 18-mjesečnu posudbu i vratio sam se u Romu.”

“Luciano Spalletti je bio menadžer Mino mi je rekoa: ‘Mido, moraš čekati do posljednjeg tjedna prijelaznog roka.'”.

“Bio sam poput ‘ne, ne, želim se vratiti u Tottenham’. Daniel Levy je bio na telefonu i Martin Jol je bio na telefonu i onda se sjećam da Berbatov u prve dvije ili tri utakmice nije dobro igrao.”

“Martin Jol je bio u panici i rekao je ‘moraš se vratiti’ tako da nakon super utakmice protiv Intera, rekao sam sebi ‘Želim sutra u Tottenham, završi ovaj transfer.”

“Kada smo stigli u zračnu luku Stansted, Mino je govorio ne potpisujte, nemojte potpisati. Zapravo sam potpisao iza Mino Raiolinih leđa.”

“Sletjeli smo na Stansted i Fabio Capello je bio menadžer Real Madrida, a njegov pomoćnik je bio Baldini. Kada sam tamo stigao, imao sam četiri ili pet propuštenih poziva od Mine dok sam bio u avionu.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Sletio sam i nazvao Minu koji mi je rekao: ‘Rekao sam ti da ne potpisuješ. Pitao sam zašto?’ i on je rekao Real Madrid te želi, žele zamijeniti Julio Baptistu sa tobom.”

“Rekao sam mu, upravo sam potpisao za Tottenham, a zatim je on rekao da proslijedim telefon Danielu Levyju.”

“Uzeo je telefon i Daniel Levy je govorio ‘aha, aha’, zatim se smijao i rekao nema problema, on ne ide nikamo.”

Mido je imao neuspješnu sezonu gdje je ispao iz prve postave, a zatim prodan u Middlesbrough.

“Bio je to jedan od mojih snova. Real Madrid je našao zamjenu za Baptistu u Cassanu”, dodao je Mido.

“Jedna od stvari za koje mi je žao je da nisam saslušao Mino Raiolu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!