NaslovnicaVijestiIgrač 2. Bundeslige dobio crveni karton nakon samo četiri minute!

Igrač 2. Bundeslige dobio crveni karton nakon samo četiri minute!

Branič Sandhausena je uspio ući u neželjenu povijest tako što je dobio crveni samo četiri minute nakon povratka njemačkog nogometa ovog vikenda.

Igrač 2. Bundeslige

Nogometni navijači diljem Europe bili su izuzetno uzbuđeni zbog povratka Bundeslige i 2. Bundeslige ovog vikenda, jer je njemački nogomet prvi koji se vraća u akciju nakon COVID-19.

Diekmeierov osobni povratak nije išao po planu, a 30-godišnjak je trajao manje od pet minuta prije nego što je dobio zapovijed da izađe sa terena, nakon što je dobio crveni karton zbog faula u šesnaestercu.

Sandhausen je promoviran u drugi nivo njemačkog nogometa prvi put 2012. godine, ali trenutno su samo četiri boda udaljeni od mjesta koja vode u doigravanja.

Posljednje što im treba su igrači sa crvenim kartonima nakon samo četiri minute utakmice.

Svi smo bili uzbuđeni zbog povratka nogometa, ali izgleda da je Diekmeier malo pretjerao.

Gledajte Bundesligu uživo u HD rezoluciji!

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!