NaslovnicaVijestiIgrač koji je u Barcelonu stigao 2007. godine: Messi ga nije smio...

Igrač koji je u Barcelonu stigao 2007. godine: Messi ga nije smio pogledati u oči!

Postoje brojne priče o tome kako ljudi strahuju od Lionel Messija kada ga upoznaju, ali što je sa šesterostrukim pobjednikom Zlatne lopte koji se i sam 2007. godine bojao pogledati u oči jednog igrača koji je tek stigao na Nou Camp.

Messi ga nije

Pa, postoji jedna poznata priča o tome kako se Argentinac prepao kada je bio u svlačionici Barcelone 2007. godine, kada je stiglo novo pojačanje. Bio je to jedan jedini Thierry Henry, koji se pridružio Barceloni u transferu od 24 milijuna eura.

Messi je tek imao 20 godina kada se legenda Arsenala pojavila na Nou Campu i prisjetio se nervoze koju je osjećao dok je Francuz bio u Barci.

“Prvi dan kada je ušao u svlačionicu, nisam se usudio gledati ga u lice”, rekao je Messi za L’Equipe.

“Znao sam sve što je uradio u Engleskoj. Imao sam sliku o njemu i odjednom smo bili u istoj ekipu. Ono što osjećam prema Henryju je možda neki oblik divljenja.”

“Volio sam Henryja. Jednostavnost sa kojom dovršava akcije i postiže golove je bila nevjerojatna. On daje dojam da je to prirodno. Njegova karijera, dribling, posljednja gesta. Bio je fluidan i proporcionalan.”

Messi i Henry stvorili su posebno razumijevanje na terenu, osvojivši treble u 2008/09 sezoni pod vodstvom Pep Guardiole.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!