NaslovnicaVijestiIgrač Crystal Palacea Kouyate dao podršku Gueyeu koji nije htio nositi dres...

Igrač Crystal Palacea Kouyate dao podršku Gueyeu koji nije htio nositi dres sa duginim bojama. Vieira najavio da će ozbiljno popričati sa svojim igračem

Gueye je propustio pobjedu PSG-a nad Montpellierom, navodeći “osobne razloge”, ali izvješća u Francuskoj od tada tvrde da nije želio nositi dugine boje na dresu u znak podrške LGBT pravima.

Patrick Vieira kaže da će “razgovarati” s Cheikhouom Kouyateom ukoliko je poslao poruku podrške Idrissi Gueyeu zato što je odbio nositi dugine boje u subotu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U izvješćima se tvrdi da Gueye nije želio podržati inicijativu koja je znak pomoći Međunarodnom danu borbe protiv homofobije 17. svibnja. Vieira je upitan o ovoj situaciji nakon što je govorio o Jakeu Danielsu, gdje je rekao da ga veseli podrška koju je veznjak Blackpoola dobio otkako se javno izjasnio kao gay.

Vieira je u početku rekao: “Znate li kakva je bila podrška? Ne mogu vam reći jer ne znam. Gueye je odbio nositi dres? Da li su on ili PSG dali izjavu?

U Francuskoj se diže velika buka i čitao sam vijesti, ali ne vidim nikakvu izjavu PSG-a ili bilo kakvu izjavu igrača. Ljudi pretpostavljaju ali nisu sigurni u ono što govore.”

Kada je novinar na press konferenciji rekao da je Kouyate objavio podršku Gueyeu na Instagramu nazvavši ga “pravim muškarcem”, Vieira je dodao: “Ako je to slučaj, razgovarat ću s Cheikhouom o tome.

Bit će to normalan razgovor. Ne znam kako doživljavate tu poruku ali ja ću pokušati razumjeti i razgovarat ću s njim o tome što ta poruka znači.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!