NaslovnicaVijestiIgrač Evertona osumnjičen za pedofiliju!

Igrač Evertona osumnjičen za pedofiliju!

Igrač Evertona koji nije imenovan uhićen je prije dva dana zbog sumnje na pedofiliju. Klub je to zvanično potvrdio i suspendiral isu 31-godišnjeg igrača. Mediji dodaju kako se radi o prvotimcu, te da je istraga u toku.

Engleski mediji navode kako je nogometaša napustila i supruga, te otišla kod svojih roditelja.

The Sun navodi kako se nogometaš trenutno nalazi u sigurnoj kući, a da su sa njim roditelji i njegova sestra.

“Policija je uhvatila 31-godišnjaka u petak 16. srpnja 2021. godine zbog sumnje na pedofiliju. Pušten je uz jamčevinu”, potvrdila je policija.

Zbog zaštite osobnih podataka nisu smjeli otkrivati ime osumnjičenog, a sada je javnost krenula nagađati o kome se radi. Everton u svojoj postavi ima samo dva 31-godišnjaka, a jedan od njih je Fabian Delph koji je nevin.

“Ovo je bilo nekoliko teških dana za Fabiana. On je nevin i uvučen je u ovaj incident nakon što je Everton odbio imenovati suspendiranog igrača”, navode Englezi.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!