NaslovnicaVijestiIgrač koji je osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom prisiljen prekinuti karijeru: Nitko...

Igrač koji je osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom prisiljen prekinuti karijeru: Nitko ga ne želi

Prošlo je nešto više od devet mjeseci otkako je Alejandro Papu Gomez postao svjetski prvak s Argentinom u Kataru, no danas se ovaj ofenzivac suočava s ozbiljnim problemima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Gomez je ostao bez nogometnog kluba nakon što je raskinuo ugovor sa Sevillom 1. rujna. Od tada se argentinski igrač suočava s teškoćama u pronalaženju novog tima i priznaje da počinje razmišljati o završetku karijere.

“Čekam pravu priliku, ako ne dođe, reći ću zbogom. Sve sam uložio u nogomet i ne želim sve ovo završiti s gorkim okusom”, rekao je Gomez.

Alejandro Papu Gomez je prošao zanimljiv put u svijetu nogometa. Počeo je svoju karijeru u argentinskom klubu Arsenal de Sarandi, a nastavio je igrati u domovini za San Lorenzo. Godine 2010. prešao je u Europu, pridruživši se talijanskom klubu Catania, da bi zatim iznenadio mnoge prelaskom u ukrajinski Metalist iz Kharkiva.

Uslijedio je prelazak u redove Atalante, gdje je stekao status legende sa 209 nastupa i 50 pogodaka, a posljednji angažman imao je u Sevilli.

Za Gaučose je odigrao 17 službenih utakmica, u kojima je postigao tri pogotka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!