NaslovnicaVijestiIgrač Liverpoola ozlijedio svog suigrača da bi umjesto njega ušao u prvu...

Igrač Liverpoola ozlijedio svog suigrača da bi umjesto njega ušao u prvu postavu!

Bivši igrač mladog tima Liverpoola podijelio je šokantnu priču o tome kako je teško ozlijedio suigrača zbog toga što je htio ući u prvu postavu.

Igrač Liverpoola

Tom Brewitt je bio u redsima od 2007. do 2017. godine, a tijekom prve sezone Jurgena Kloppa na Anfieldu, Liverpool je imao nekoliko braniča van terena prije utakmice u FA kupu proitv Exetera.

Tada je 18-godišnjak vidio svoju šansu za prvu postavu, ali je vjerovao da mu njegov suigrač Daniel Cleary stoji na putu.

“Što god je bilo potrebno za to, ja sam bio spreman učiniti”, rekao je Brewitt za Football Journey Podcast.

“Ako je to značilo povrijediti nekoga ili pokvariti vezu sa nekim, išao sam da to učinim. Samo sam očajnički želio igrati za Liverpool.”

Brewittov prekršaj nad Clearyjem je njegovog suigrača ostavio na štakama nekoliko tjedana nakon toga.

“Donio sam odluku, bili smo to ja ili on, pa sam krenuo za njim na treningu”, rekao je Brewitt.

“Nisam ga pokušavao teško ozlijediti, ali sam to pokušao dovoljno da ne igra za taj susret.”

“Ja se toga ne sramim, jer u svojoj glavi sam bio ja ili on, a ja sam odabrao sebe.”

Međutim, na kraju Brewitt nije zaigrao u tom susretu, jer je zadobio potres mozga nakon što se sudario glavom sa suigračom četiri dana prije početka. Nazovimo to karmom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!