NaslovnicaVijestiIgrač Liverpoola teško ozlijeđen: Izbivat će s terena mjesecima

Igrač Liverpoola teško ozlijeđen: Izbivat će s terena mjesecima

Narednih mjeseci, engleski nogometni klub Liverpool neće moći koristiti usluge portugalskog napadača Dioga Jote zbog ozljede koljena. Jota je ozlijedio koljeno prije nekoliko dana u utakmici protiv Brentforda. Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp nije otkrio koliko dugo će Portugalac biti izvan terena, samo da će to biti mjeseci.

“Diogo ima problema s koljenom, očito će to trajati mjesecima. Ne bih vam mogao dati točan vremenski okvir, kao što sam već rekao, svi oni različito reagiraju na različite probleme”, rekao je Klopp za klupsku stranicu.

U utakmici gdje su pobijedili 4:1 protiv Brentforda, veznjak Curtis Jones također je zadobio ozljedu, dok su na popisu ozlijeđenih također i Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker i Dominik Szoboszlai.

Liverpool u subotu očekuje finale Liga kupa protiv Chelseaja, a prije toga će u srijedu odigrati ligašku utakmicu protiv Luton Towna.

“U srijedu imamo nevjerojatno važnu utakmicu protiv stvarno dobre momčadi. Nisam siguran da se njihovoj momčadi pridaje dovoljno poštovanja. Protiv Manchester Uniteda igrali su odlično. Da, izgubili su, ali bila je to nevjerojatna utakmica. Imaju dobre igrače, sjajnog trenera i bit će teško”, naglasio je Klopp.

Pored Liga kupa, Liverpool se bori za još tri trofeja. U prvenstvu Redsi su na vrhu s 57 bodova, dva više od Arsenala, dok trećeplasirani Manchester City ima 53 boda i susret manje. Također, izborili su plasman u osminu finala Europske lige i osminu finala FA kupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!