NaslovnicaVijestiIgrač Manchester Cityja izbačen sa proslave naslova prvaka nakon što je fizički...

Igrač Manchester Cityja izbačen sa proslave naslova prvaka nakon što je fizički napao drugog gosta

Scott Carson, rezervni vratar Manchester Cityja, završio je svoj uspon do naslova prvaka Premier lige na ne baš sjajan način. Prema izvještaju, Carson je izbačen s proslave naslova od strane osiguranja oko 4 sata ujutro nakon što je pokušao fizički napasti drugog gosta.

Manchester City je osvojio naslov prvaka Premier lige po četvrti put zaredom u nedjelju. Plavi su pobijedili West Ham United 3-1 na posljednji dan sezone, čime su prestigli Arsenal na vrhu tablice.

Phil Foden, koji je prošlog tjedna proglašen igračem godine u Premier ligi, zabio je dva gola, dok je Rodri dodao treći. Nakon osvajanja naslova, igrači su slavili na Etihad stadionu, gdje je Rodri izazvao reakciju Arsenala.

Igrači Man Cityja proslavili su u svlačionici prije nego što su proslavu nastavili u središtu grada Manchestera.

Ipak, Scott Carson, koji je bio treći izbor golmana kluba proteklih pet sezona, navodno je izbačen s proslave naslova nakon što se pokušao fizički sukobiti s drugim gostom na zabavi.

Prema izvorima, 38-godišnjak je viđen kako biva udaljen iz lokala, što je označilo kraj njegove burne noći.

Proslava Manchester Cityja trajala je sve do 5 sati ujutro u grčkom restoranu Fenix, a uključivala je igrače, osoblje i partnere.

Pep Guardiola također je prisustvovao nakon što je svoju momčad odveo do šestog naslova u sedam sezona.

Jack Grealish, Rodri i Kevin De Bruyne izgledali su prilično iscrpljeno dok su se spotaknuli iz Fenixa u 5 sati ujutro.

Carson nije odigrao nijednu utakmicu za Man City ove sezone, ali je bio uključen u njihovu momčad za utakmice. Iskusni vratar, bivši igrač Leeds Uniteda, Liverpoola i Aston Ville, odigrao je samo dvije utakmice za klub od kako je stigao ljeta 2019. godine, potpisavši najprije privremeni, a zatim stalni transfer 2021. godine.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!