NaslovnicaVijestiIgrač Manchester Cityja odbio preći u Tottenham kao dio transfera za Harryja...

Igrač Manchester Cityja odbio preći u Tottenham kao dio transfera za Harryja Kanea!

Bernardo Silva osujetio je planove Manchester Cityja, jer je odbio pridružiti se Tottenhamu kao dio transfera za Harryja Kanea.

Kane je bio predmet intenzivnih špekulacija koje su ga povezivale sa preseljenjem u City nakon što je otkrio svoju želju da napusti Tottenham ovog ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, predsjednik Spursa Daniel Levy se igra sa Kaneovom budućnošću, nakon što je postavio traženu cijenu od 160 milijuna funti za zvijezdu Tottenhama.

City je navodno poslao ponudu od 120 milijuan funti, no dodavanje igrača moglo bi nadoknaditi razliku u cijeni i pogurati taj transfer.

Silva je poveziva sa odlaskom iz Cityja nakon što je prvak Premier lige potpisao Jacka Grealisha iz Aston Ville za 100 milijuna funti.

Athletic izvještava da je Levy odbio Cityjevu ponudu ugovora o igraču i gotovini u koju je uključen 27-godišnji Portugalac.

Prema medijima, Silva bi radije prešao u Španjolsku uslijed interesa Atletico Madrida i Barcelone.

Silva, čiji ugovor sa Cityjem istječe 2025. godine, bio je važan igrač prve momčad pod vodstvom Pepa Guardiole i odigrao je 45 nastupa u svim natjecanjima.

No, Grealish je dolaskom na Etihad sigurno umanjio minutažu bivšeg igrača Monaca u trenutnoj sezoni Premier lige.

Ahtletic tvrdi da je City navodno uključio i Silvu u transfer za Harryja Kanea, ali je on odbio preći u Tottenham.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!